Uplynulých dvanásť mesiacov vám nedeľňajšie čítanie spríjemňovali recepty od Punkovej kuchyne. Tie vždy kombinovali dobré jedlo s dobrým pivom. A ktoré boli najlepšie? Hlavný protagonista Punkovej kuchyne Juraj Pacalaj pre vás vybral podľa neho najpodarenejšie recepty uplynulého roka.
Zabíjačkový burger
Tradície treba učiť aj naše deti. Zabíjačka (Návod ako údiť)
Ravioly po slovensky
Máš lepší mesiac ako máj? Neexistuje! (Ravioly po Slovensky)
Záhorácke Pho
Kto nemá rád polievku? Nie je nič lepšie na „opičku“ (Záhorácke Pho)
Punkový Bôčik
Plnený rezeň trošku z Mexika
Aký Gordon Blue? Nie každý plnený rezeň šunkou a syrom je Cordon bleu
Na chuť!
Juro
POZRITE SI AJ ĎALŠIE RECEPTY Z DIELNE PUNKOVEJ KUCHYNE
****
Punková kuchyňa
Za projektom stojí kuchár Juraj Pacalaj, ktorý sa originálnym spôsobom snaží prepojiť nezvyčajné chute s pivom. „Bavia ma kombinácie netradičných chutí. Oheň, dym a hlavne radosť ľudí. Street Food – jesť kde len chceme a hlavne rukami. Keď tak jedli králi a pri tom mali strieborné príbory, tak prečo nie my,“ hovorí Juraj. Na stránkach oPive.sk budeme prinášať jeho recepty aj postrehy. Sledovať ho môžete aj na jeho facebookovskom profile Punková kuchyňa.